top of page
Untitled-2.jpg

Schilderen

Maandag  19:30 - 21:30 uur

Woensdag  09:30 - 11:30 uur & 19:30 - 21:30 uur

Donderdag  14:00 - 16:00 uur

In de teken- en schilderlessen komen verschillende technieken en materialen aan bod, waaronder acrylverf, olieverf, mixed media, aquarelverf en gouache. Tijdens de bijeenkomsten begeleidt de docent in het proces en geeft advies over de diverse materialen en technieken, zoals de opzet van een schilderij, compositie, verhoudingen en kleurgebruik. Je hebt de mogelijkheid om te werken aan de hand van opdrachten, maar je kunt ook inspiratie halen uit je leefomgeving, foto's, muziek of je eigen fantasie, en deze ideeën op je eigen manier vormgeven in een schilderij.

foto 2.JPG

Naast schilderen is het ook mogelijk om te experimenteren met houtskool, potlood, pastelkrijt, oliekrijt en Oost-Indische inkt. Het combineren van verschillende materialen en technieken kan verrassende resultaten opleveren.

De schilderlessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. In de groep zitten mensen met verschillende niveaus, wat zorgt voor een inspirerende en stimulerende omgeving. Het uitwisselen van ervaringen en het bekijken van elkaars werk draagt bij aan de groei en ontwikkeling van iedereen in de groep.

bottom of page