top of page

KVT Atelier gaat weer van start!

Na de vakantieperiode en de Lichtenvoordse Kermis start Atelier KVT vanaf 18 september weer de cursussen. Daarom hieronder het laatste nieuws en info!


De Expo tijdens de maquettepresentatie van het bloemencorso van 1 en 2 juli is goed bezocht en gewaardeerd. Veel bezoekers waren onder de indruk van het getoonde werk van de cursisten.Het leverde ook veel aanmeldingen voor de cursussen op, waardoor 6 van de 7 cursussen volgeboekt zijn. Alleen bij de klei-/keramiekgroep van de maandagochtend zijn nog vrije plekken. Geïnteresseerden kunnen altijd twee gratis proeflessen nemen.


In het kader van het 35 jarig jubileum worden er in het najaar ook nog eens 2 excursies voor de leden georganiseerd. De eerste gaat naar Keramisto in Milsbeek op zondag 17 september. Dit is een internationaal keramiek festival bij de Mookerplas met 80 top-keramisten die alle typen voorwerpen en verschijningsvormen van keramiek tonen. Zowel kunst, design, beelden als servies.


De tweede excursie gaat op maandag 16 oktober naar Apeldoorn. In het Talens Experience Centre, gelegen naast het historische hoofdkantoor van Royal Talens, staan de schildersezels altijd klaar. Tijdens de fabrieksrondleiding is te zien hoe diverse verven worden geproduceerd van pigment tot tube.

Comments


bottom of page